Over ons

Over ons

Bij de selectie van onze wijnen speelt een aantal zaken een rol. De wijnboeren waarmee wij werken zijn niet op volume, maar op kwaliteit gericht. Bovendien wordt veelal biologisch te werk gegaan en gebruik gemaakt van inheemse druivenrassen. Vanwege de beperkte productie treft u deze wijnen niet aan in de supermarkt of bij een grote slijterijketen. Het merendeel van ons assortiment wordt op basis van exclusiviteit geïmporteerd.

Wijnkoperij Más Que Vino importeert en distribueert karaktervolle kwaliteitswijnen uit Spanje. Doordat de wijnen rechtstreeks worden betrokken van de wijnboer kunnen wij een aantrekkelijk prijsniveau hanteren.

Dit staat voor onze filosofie. De service en flexibiliteit die wij bieden is niet het enige dat hier inhoud aan geeft. Behalve in de wijn zijn wij ook zeer geïnteresseerd in het verhaal dat achter het etiket schuilgaat. Wij bezoeken en kennen de boer, zijn bodega, de wijngaard, de streek etc. Het persoonlijke contact en een goede kennis van de Spaanse taal en cultuur zorgt voor een prettige en loyale samenwerking.

Más Que Vino betekent 'meer dan wijn'.
Assortiment

 

 

 

Assortiment

 

Bestellen
Nieuws